Wellr Logga in

Skräddarsydda åtgärder

Rökavvänjning, sömnskolor, kostupplägg, träningsprogram, mindfulness eller KBT? Vilka åtgärder behövs för att era medarbetare ska bli friskare och för att skapa en hälsosammare arbetsmiljö på just ditt företag?

Konkreta förbättringar

Skräddarsydda åtgärder

Efter att medarbetarna har slutfört Wellrs personliga tester genereras individuellt anpassade åtgärder till deras hälsoprofiler. Åtgärderna utgår från svaren på frågeformulären, men de har även möjlighet att göra egna val beroende på vad de vill förbättra. Det finns allt från enkla kom igång-program till avancerade triathlonupplägg. Åtgärderna är baserade på rådande forskning inom området och är alltid säkerställda av vår egen expertgrupp.

Personliga favoriter

Långsiktigt hälsoarbete

En av fördelarna med Wellr är att ni skapar ett kontinuerligt och långsiktigt hälsoarbete på arbetsplatsen. När medarbetarna har slutfört ett steg blir de tilldelade Wellr-poäng och kan gå vidare till nästa steg. Det finns även möjlighet att lägga till egna program genom att spara dem som sina favoriter.

Livsstilsförändringar

Ett Wellr för alla

Wellr passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av hälsoarbete, och är unikt i sitt slag – insatsen ger så mycket tillbaka till medarbetarna och skapar livsstilsförändringar på individnivå. På företagen som använder Wellr har den fysiska aktivitetsnivån ökat i snitt med i snitt 10 procent – och vi är övertygade om att friska företag börjar med friska medarbetare.

Kontakta oss idag

Vi kommer gärna till ditt företag
och visar hur Wellr fungerar

Stjärnor

”Med Wellr får vi en detaljerad analys över hur de anställda mår och kan skräddarsy hälsotävlingar för respektive avdelning.”

Mikael Buskas

Mikael Buskas

HR-chef, Convini

Läs om hur Convini blev ett hälsosammare företag

Hej! Vi kommer gärna och visar hur Wellr fungerar.

På Wellr brinner vi för att hjälpa företag att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan genom att arbeta förebyggande med flera olika områden samtidigt. Vi kommer gärna till ditt företag och visar hur tjänsten fungerar – skriv in din mail nedan så hör vi av oss!

Nu kör vi !

Vi har skickat ett mail med vidare instruktioner för att gå vidare till nästa steg.

Det här är Wellr