Nu förändrar vi företagens perspektiv på ohälsa 

Vi är övertygade om att ett friskt företag börjar med friska medarbetare. Men sjukskrivningarna ökar samtidigt som arbetsgivare jobbade reaktivt och släcker bränder. Wellr flyttar fram insatserna till innan medarbetare har hunnit att bli sjuka och påbörja hälsoarbetet i tid, för att kunna skapa bestående livsstilsförändringar.

b417d2eadec29e8faf9a113548eb5bcf

Vårt uppdrag

Skapa friska företag genom friska medarbetare

Eftersom hälsa har varit ett ganska diffust begrepp är vår idé att göra det konkret, mätbart och digitalt. Med Wellr har vi skapat helt nya sätt att må bra på jobbet – och det har gett resultat. Vi är idag en av Sveriges ledande företag inom digital företagshälsa. Vi har hjälpt många kunder i olika branscher att må bättre, engagera varandra internt och utvärdera för att kunna ta nästa steg mot en hälsosammare arbetsplats.

pexels-vlada-karpovich-8940018

Förändrad livsstil

Vad som gör oss unika
Vi gör mer än att bara utvärdera hälsan. Genom personliga hälsoprofiler till varje medarbetare och individuellt anpassade digitala hälsoplaner skapar vi livsstilsförändringar på individnivå. Ett ständigt pågående hälsoarbete som aldrig avtar.

https___feed.ohmy.co_wp-content_uploads_2018_09_4-2

Wellrs logotyp

Wellr logga symboliserar the power pose. Där man sträcker upp armarna mot himlen. Det är en universell gest av välbefinnande.

Hej! Vi kommer gärna och visar hur Wellr fungerar.

På Wellr brinner vi för att hjälpa företag att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan genom att arbeta förebyggande med flera olika områden samtidigt.

Vi kommer gärna till ditt företag och visar hur tjänsten fungerar – skriv in din mail nedan så hör vi av oss!

    wellr-l-6 (kopia)