Nu förändrar vi företagens perspektiv på ohälsa 

Vi är övertygade om att ett friskt företag börjar med friska medarbetare. Men sjukskrivningarna ökar samtidigt som arbetsgivare jobbade reaktivt och släcker bränder. Wellr flyttar fram insatserna till innan medarbetare har hunnit att bli sjuka och påbörja hälsoarbetet i tid, för att kunna skapa bestående livsstilsförändringar.

Anders o Martin

Vår story

Skapa friska företag genom friska medarbetare

Vår bakgrund inom elitidrott följt av naprapatstudier och därefter som entreprenörer med egen klinik har gett oss ett yrkesliv som kretsat kring en fråga: Hälsa. Under många års tid har vi på nära håll kunnat följa den eskalerande ohälsan och sjuktal som ökar, samtidigt som arbetsgivare stått utan lösningar eller verktyg för att vända trenden. Men med Wellr förändras nu spelplanen.

Wellr är en hälsoapp som inte är som andra hälsoappar. Wellr är lösningen som svarar på de verkliga utmaningar medarbetare står inför. Genom att kombinera djupgående kunskap om hälsoproblem med en innovativ teknologisk plattform skapar Wellr en bro mellan nuvarande hälsotillstånd och önskade framtida mål.

pexels-vlada-karpovich-8940018

Förändrad livsstil

Vad som gör oss unika
Vi gör mer än att bara utvärdera hälsan. Genom personliga hälsoprofiler till varje medarbetare och individuellt anpassade digitala hälsoplaner skapar vi livsstilsförändringar på individnivå. Ett ständigt pågående hälsoarbete som aldrig avtar.

https___feed.ohmy.co_wp-content_uploads_2018_09_4-2

Wellrs logotyp

Wellr logga symboliserar the power pose. Där man sträcker upp armarna mot himlen. Det är en universell gest av välbefinnande.