Vilket är Sveriges bästa HR-initiativ

Svenska arbetsgivare spenderar tre miljarder om året på gymkort som aldrig används av medarbetarna. Så kan vi inte ha det! Vi tror på att hitta roligare och mer effektiva sätt att jobba proaktivt med hälsa. Som engagerar på riktigt, och bygger kultur samtidigt. Tävlingen Bra jobbat! utser Sveriges bästa HR-idéer. Vi vill hylla dem som gör det bra och göra det enklare att inspireras av varandra, över bolagsgränser och branscher.

Årets tävling har öppnat, nominera din bästa HR-idé

Vad gör ni på din arbetsplats för att medarbetarna ska må bättre, fysiskt och psykiskt? Kanske har ni byggt ett utomhusgym, erbjuder terapi till alla eller har interna danstävlingar? Eller något helt annat. Nu kör vi – nominera ditt mest lyckade HR-initiativ till 2023 års tävling!

  15 HR-initiativ från förra året att härma

  Netflixdagen, Personalmiljonen och Utomhuskontoret var några av förra årets bästa initiativ. Inspireras, låna här och där eller härmas rakt av!

   Såhär har andras bidrag sett ut:

   MC-Saatchi

   Nexflixdagen

   Tänk att få en betald arbetsdag för att plöja kritikerrosade dokumentärer eller kolla ikapp den där serien alla pratar om. På byrån MC Saatchi är det möjligt, där har kollegorna nämligen en dedikerad Netflix-dag en gång om året. Vem hade tackat nej till det?

   MC Saatchi

   Castellum

   Utomhuskontoret

   Budgetmöte med fågelsång? Planeringsmöte på taket? Castellum har investerat i ergonomiskt utformade och aktivitetsbaserade arbetsplatser med full tillgång till el och wifi – utomhus. När man väl har testat ett kontor som leder till minskad stress, ökad kreativitet och bättre sömn är det svårt att inte fortsätta på samma bana – WorkOUT-konceptet är nu ett hälsosamt komplement till det vanliga kontoret på flera av Castellums arbetsplatser landet över.

   Castellum