Målerifakta satsar på hälsa!

image1

Målerifakta är ett företag där de flesta av medarbetarna är fd målare som på målerifakta arbetar med mätare. Det innebär att snabbt och korrekt ta fram underlag för uträkning av ackordslöner.

Charlotta Tillbom som är VD har valt att satsa på medarbetarhälsa.

– Utöver våra förmåner som sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag så ville vi nu fokusera mer på att främja hälsa och förebygga ohälsa!

-Det som vi tycker är mest attraktivt med Wellr är att appen individanpassar vårt hälsoarbete. Alla medarbetare får rätt typ av hälsoplaner utefter varje person egna förutsättningar. Verktyget är enkelt att använda och komma igång med. Så tröskeln till att få våra medarbetare till att använda Wellr är låg. På företagsnivå får vi en en bra och övergripande överblick av läget samtidigt som det inte visar individuella svar, vi vet att integriteten är viktig om man ska svara sanningsenligt. Det finns både utbildningsmaterial och inspirationsföreläsningar inom hela välmående området. Så det känns heltäckande och inspirerande men ändå enkelt att använda.

-Över 90 % av våra anställda använder Wellr Och vi har märkt att utmaningarna som man kan starta verkligen sporrar. En av de trevligaste utmaningarna hittills har varit ”ge positiv feedback till en kollega varje dag i 1 vecka”. Så uppskattat! Roligt att ge och att få! Det bidrog verkligen till en positiv känsla!

-Vi ser fram emot att jobba på med Wellr som hjälper oss att fokusera på välmåendet och hälsan.