Convini tävlar med Wellr – “I detta nu har vi stått upp i mer än 910 timmar”

4_1826x1006_94195187375267a2a2d8d84f4c322670

Convini AB är nu inne på sitt andra år med wellr. Convini är ett välmående företag där de anställda jobbar med ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Allt från lagerarbetare och chaufförer till administrativa tjänstemän.

Efter att ha gjort två stycken Wellr-mätningar är det tydligt att de anställda på Convini behöver förbättra sin fysiska aktivitetsnivå för att bli ett mer hälsosamt företag.

Därför har Convinis HR-chef  Mikael Buskas tillsammans med Wellr-teamet lagt upp en åtgärdsplan inför för att få flera anställda att bli mer aktiva.

–Det som är unikt med Wellr är förutom att vi får en detaljerad översiktsanalys hur de anställda mår är att vi även kan skräddarsy tävlingar som passar för respektive avdelning.

–I år kommer vi lägga upp en företagstävling per kvartal för att få en kontinuitet i hälsoarbetet. Vi håller just nu på att köra en stå upp-tävling för alla som sitter på kontoret, och i detta nu har vi stått upp i mer än 910 timmar! De här typerna av aktiviteter tycker jag bidrar till en att sprida en positiv hälsokultur på företaget. Inför kvartal 3 så ska hela företaget delta på Bellmanstafetten. Inför det kommer i vi lägga upp en gå och löptävling att vässa formen och se till att så många som möjligt ökar sin fysiska aktivitetsnivå.