Välkommen till hälsoappen Wellr!

svnybildero.001(3)

För friskare medarbetare

Din arbetsgivare har tecknat ett avtal med oss. Därför kommer du kunna använda hälsoappen Wellr inom kort. Där blandas kostråd med roliga motionsutmaningar och hälsotester. Nedan följer en snabb crash course i hur det fungerar.

Vad händer nu?

Vi kommer starta inom kort. Du kommer då att få ett registreringsmail från Wellr på din e-post med en länk där du registrerar dig. När du har registrerat dig kan du ladda hem Wellrappen. Du loggar in med din e-postadress och med koden du själv har valt.

Vi hoppas att du ska gilla Wellr och att du får en rolig och välmående erfarenhet av hälsoplattformen.

Wellr Crash Course

Steg 1 Hälsotester

Så snart du har registrerat din användare och loggat in på Wellr är det dags att ta reda på din individuella hälsosituation. I ett antal olika tester får du besvara frågor som hjälper till att måla en bild av din hälsostatus och vad du kan fokusera på för att må bättre.

Steg 2 Hälsoprofil

När du gått igenom testerna så presenteras din individuella hälsoprofil, eller som vi kallar det – hälsoindex. Där blir det tydligt vilka hälsoområden du kan fokusera på för att nå positiv förändring. Din personliga hälsoprofil är helt anonym och företaget kan inte ta del av någon personlig data.

Steg 3 Hälsoplaner

Wellr föreslår därefter hälsoplaner på hur du kan nå en bättre hälsa. Det kan vara allt från träningsprogram eller sömnskolor till rökavvänjning eller KBT-kurser. Alla åtgärder baseras på modern forskning och är anpassade efter just dina resultat.

Steg 4 Hälsoutmaningar

Som Wellr-användare kan du också utmana dig själv eller kollegor på stegtävlingar, trapputmaningar eller kanske inspirera andra att börja med en träningsform du själv gillar. Möjligheterna är många.

Föreläsningar

Två gånger om året bjuder Wellr in till digitala hälsoföreläsningar om olika hälsoämnen. Dessa föreläsningar hålls av experter inom området och ger värdefull information och insikter om olika aspekter av hälsa och välbefinnande.

Hälsobrev

Varje månad får man ett hälsobrev från Wellr. Hälsobreven innehåller olika hälsotips, men också tips på nya utmaningar, träningsprogram och recept i appen. Det går självklart att avsäga sig hälsobreven om man inte vill ha dem.

Support

Vi har en chatt-support både i inloggat och utloggat läge. Det går också att maila in frågor med svar inom 24 h.

New För medarbetaren 1
New-NewFör medarbetaren 2(1)
För medarbetaren 3
För medarbetaren 4

FAQ