Anmäl ditt företag till hälsoappen Wellr

svnybildero.001(3)

Anmäl ditt företag till hälsoappen

För endast 500 kr per anställd och år får medarbetarna full tillgång till Wellr, som är en rolig och motiverande hälsoplattform via mobil-app eller dator (ordinarie pris för ett litet företag är 29 000kr per år). Wellr fokuserar på hela hälsan och kombinerar kostråd, inspirationsföreläsningar och tips på stressförebyggande övningar med möjligheter att delta i motionsutmaningar eller stegtävling mot andra körskolor.

I Wellr finns något för alla!

Vad händer när jag har anmält mitt företag?

När du har fyllt i formuläret nedan kommer vi starta upp företaget på ert önskade startdatum.
Anställda kommer få information om Wellr och en länk att registrera sig på direkt via mail-adresserna som du anmält i nedan formulär.

Efter registrering kan medarbetarna ladda hem appen Wellr 2.0 och påbörja sin hälsoresa!

Wellr Crash Course

Steg 1 Hälsotester

Så snart du har registrerat din användare och loggat in på Wellr är det dags att ta reda på din individuella hälsosituation. I ett antal olika tester får du besvara frågor som hjälper till att måla en bild av din hälsostatus och vad du kan fokusera på för att må bättre.

Steg 2 Hälsoprofil

När du gått igenom testerna så presenteras din individuella hälsoprofil, eller som vi kallar det – hälsoindex. Där blir det tydligt vilka hälsoområden du kan fokusera på för att nå positiv förändring. Din personliga hälsoprofil är helt anonym och företaget kan inte ta del av någon personlig data.

Steg 3 Hälsoplaner

Wellr föreslår därefter hälsoplaner på hur du kan nå en bättre hälsa. Det kan vara allt från träningsprogram eller sömnskolor till rökavvänjning eller KBT-kurser. Alla hälsoplaner baseras på modern forskning och är anpassade efter just dina resultat.

Steg 4 Hälsoutmaningar

Som Wellr-användare kan du också utmana dig själv eller kollegor på stegtävlingar, trapputmaningar eller kanske inspirera andra att börja med en träningsform du själv gillar. Möjligheterna är många.

Tävlingar

I gång på våren och en gång på hösten kommer ni bli inbjudna till en aktivitetstävling. Där alla inom STRs-ramavtal med Wellr får vara med.

Roliga tävlingar företagen emellan och fina priser utlovas!

Föreläsningar

Två gånger om året bjuder Wellr in till digitala hälsoföreläsningar om olika hälsoämnen. Dessa föreläsningar hålls av experter inom området och ger värdefull information och insikter om olika aspekter av hälsa och välbefinnande.

Hälsobrev

Varje månad får man ett hälsobrev från Wellr. Hälsobreven innehåller olika hälsotips, men också tips på nya utmaningar, träningsprogram och recept i appen. Det går självklart att avsäga sig hälsobreven om man inte vill ha dem.

Support

Vi har en chatt-support både i inloggat och utloggat läge. Det går också att maila in frågor med svar inom 24 h.

New För medarbetaren 1
New-NewFör medarbetaren 2(1)
För medarbetaren 3
För medarbetaren 4
För arbetsgivaren 4

FAQ