Välkommen till hälsoappen Wellr

svnybildero.001(3)
2

För friskare medarbetare

På Bravura förstår vi att ni, våra medarbetare är hjärtat i vår organisation. För att ytterligare stötta er i ert välbefinnande utökar vi vårt hälsofokus genom att erbjuda alla våra medarbetaretillgång till hälsoappen Wellr. I Wellrappen blandas kostråd och individanpassade upplägg med roliga motionsutmaningar och hälsotester. Vi hoppas att du ska gilla Wellr och att du får en rolig och välmående erfarenhet av hälsoappen.

Nedan följer en snabb crash course i hur det fungerar.

Wellr Crash Course

Hälsotester

Så snart du har registrerat din användare och loggat in på Wellr är det dags att ta reda på din individuella hälsosituation. I ett antal olika tester får du besvara frågor som hjälper till att måla en bild av din hälsostatus och vad du kan fokusera på för att må bättre.

Hälsoprofil

När du gått igenom testerna så presenteras din individuella hälsoprofil, eller som vi kallar det – hälsoindex. Där blir det tydligt vilka hälsoområden du kan fokusera på för att nå positiv förändring. Din personliga hälsoprofil är helt anonym och företaget kan inte ta del av någon personlig data.

Hälsoplaner

Wellr föreslår därefter hälsoplaner på hur du kan nå en bättre hälsa. Det kan vara allt från träningsprogram eller sömnskolor till rökavvänjning eller KBT-kurser. Alla hälsoplaner baseras på modern forskning och är anpassade efter just dina resultat.

Hälsoutmaningar

Som Wellr-användare kan du också utmana dig själv eller kollegor på stegtävlingar, trapputmaningar eller kanske inspirera andra att börja med en träningsform du själv gillar. Möjligheterna är många.

Föreläsningar

Två gånger om året bjuder Wellr in till digitala hälsoföreläsningar om olika hälsoämnen. Dessa föreläsningar hålls av experter inom området och ger värdefull information och insikter om olika aspekter av hälsa och välbefinnande.

Hälsobrev

Varje månad får man ett hälsobrev från Wellr. Hälsobreven innehåller olika hälsotips, men också tips på nya utmaningar, träningsprogram och recept i appen. Det går självklart att avsäga sig hälsobreven om man inte vill ha dem.

Support

Vi har en chatt-support på www.wellr.se som är bemannad vardagar 9.00 – 17.00. Det går också att maila in frågor med svar inom 24 h.

New För medarbetaren 1
New-NewFör medarbetaren 2(1)
För medarbetaren 3
För medarbetaren 4

Vi har tänkt på alla hälsoaspekter

Wellr lämnar inget åt slumpen. Istället har vi, med vetenskapen som grund, skapat en tjänst som täcker in alla aspekter av hälsa.
Både på och utanför jobbet.

95324550da5331247e1a086e27be5b39
wellr emblem

Du har blivit utmanad!

Vanessa H har utmanat dig i Yoga varje dag i två veckor.

Utmana kollegor och nå målen tillsammans

Med tävlingsfunktionen kan ni utmana varandra på företaget eller skapa ett gemensamt mål att sträva mot. På ett roligt sätt sporrar ni varandra till att må och prestera bättre. Utmaningarna kan vara alltifrån att gå runt Manhattan i en virtuell stegutmaning till att ge positiv feedback till varandra.

  • Utmana dina kollegor
  • Tävla tillsammans med andra kontor

FAQ