Brukerstøtte
Hvis du har spørsmål om Wellr, kan du gjerne bruke chatten eller gå til siden med ofte stilte spørsmål. Du kan også bruke skjemaet nedenfor. Vi svarer vanligvis innen 24 timer.
Customer Success
Er du ansvarlig i en bedrift som bruker Wellr? Da er du velkommen til å kontakte teamet vårt for helseutvikling.
Send e-post til Customer SuccessSupport
Har du problemer med noen av tjenestene eller mobilappene våre? Da er du velkommen til å kontakte supporten.
Send e-post til supporten
FAQ for medarbeidere
For å få tilgang til Wellr må arbeidsgiveren din ha kjøpt tjenesten. Ved oppstart får du en aktiveringse-post sendt til jobb-e-postadressen din. Klikk på lenken og fyll inn opplysningene dine. Nå har du aktivert Wellr-kontoen din. Deretter kan du med fordel laste ned Wellr-appen.
Du bruker de samme opplysningene som du oppga da du registrerte Wellr-kontoen din. Jobb-e-postadressen din er brukernavnet ditt, og passordet er det du selv har valgt. Du må allerede ha en aktiv konto på Wellr for å kunne logge inn.
Du har via arbeidsgiveren din fått en kode for å aktivere deg på Wellr. Trykk på «Logg inn»-knappen og deretter på: Registrer deg med kode. Skriv deretter inn e-postadressen du vil bruke og koden arbeidsgiveren din har gitt deg. Du får snart en aktiveringse-post på e-postadressen du oppga. Klikk på lenken og fyll inn opplysningene dine. Nå har du aktivert Wellr-kontoen din. Deretter kan du med fordel laste ned Wellr-appen.
Ja, du kan bruke Wellr både på datamaskinen og i appen. En av fordelene med appen er at den har en automatisk skritteller, og at du kan bruke skrittene dine i konkurranser og utfordringer.
Hvis du har en Android-telefon (altså ikke en iPhone), bruker vi Google-kontoen din til å telle skrittene dine. Hvis du vil at Wellr-appen skal telle skrittene dine automatisk, må du gi Wellr-appen tilgang til Google-kontoen din.
Ja, du må åpne Wellr-appen for at skrittene dine skal synkroniseres. Wellr henter skrittene dine med tilbakevirkende kraft for de siste 7 dagene.
Det kan være at du ikke ga tillatelse til å dele opplysningene dine da du åpnet Wellr-appen første gang. Gå til innstillingene i appen ved å logge inn og trykke på tannhjulet øverst i høyre hjørne. Der kan du trykke på datatilgang til Helse for å aktivere det. Hvis det ikke fungerer, kan du alltid kontakte oss i Wellr, så hjelper vi deg.
Det kan være at du ikke ga tilgang til Google-kontoen din da du åpnet Wellr-appen første gang. Gå til innstillingene i appen ved å logge inn og trykke på tannhjulet øverst i høyre hjørne. Trykk på Innstillinger, velg deretter Tillatelser, velg Fysisk aktivitet og huk av for Tillat. På enkelte eldre Android-modeller kan du ikke velge tillatelser. Da anbefaler vi i stedet at du sletter appen og installerer den på nytt. Pass på å gi tilgang til Google-kontoen når du deretter logger inn. Du kan administrere kontoen under telefonens innstillinger: Velg Kontoer, trykk på Google og synkroniser data i Google Fit.
Appen registrerer skrittene dine automatisk. Hvis du gjør en annen type aktivitet, er det viktig at du registrerer den under knappen «Registrer aktivitet». Da havner aktiviteten i aktivitetsloggen din og registreres i pågående utfordringer og konkurranser.
Hvis du ved en feil har registrert feil aktivitet, kan du rette det ved å trykke på «Vis aktiviteter» på startsiden i appen. Trykk deretter på det røde krysset ved aktiviteten du vil slette.
Ikke alle aktiviteter er godkjent i alle typer utfordringer/konkurranser. Les mer i informasjonsteksten til den aktuelle utfordringen/konkurransen for å se hvilke aktiviteter som er inkludert.
I mange tilfeller er det mulig – det avhenger av hvilken telefon du bruker. På iPhone må klokken kunne kobles til appen Helse, og på Android må klokken kunne synkroniseres med Google Fit. Se under innstillingene for de aktuelle appene på telefonen din for å koble til smartklokken.
Når en utfordring er avsluttet, havner den under avsluttede utfordringer. Slik finner du den avsluttede utfordringen: Trykk på Utfordringer og deretter på Avsluttede utfordringer.
Det er bare du som har tilgang til aktivitetsloggen din. Deltar du i en utfordring eller konkurranse, kan de du konkurrerer med se aktiviteten din i akkurat den konkurransen eller utfordringen.
Wellr-profilen din kan bare ses av deg. Arbeidsgiveren din kan se statistikk på et samlet nivå i form av gjennomsnittsresultater.