Wellr Logga in

Enkelt hälsoarbete utan extra administration

Håll enkelt koll på ditt företags hälsoutveckling samt den organisatoriska och sociala arbetsmiljön.

Det här är Wellr

Steg 1

Hur mår dina medarbetare?

Hur mår egentligen du och dina medarbetare? Och vad kan man göra för att må bättre? Wellr sätter fingret på företagets behov och ger alla medarbetare de rätta verktygen för att må så bra som möjligt.

Läs mer

Mental hälsa & stress

0

Bra

35%

Godkänd

60%

Förändring behövs

5%

Riskgrupp

0%

Steg 2

Individuell hälsoprofil

Med hjälp av kontinuerlig uppföljning och tester håller du enkelt koll på din välmåendetrend. I realtid kan du som individ följa utvecklingen.

Läs mer

Genomsnittlig hälsopoäng

68%

Hälsotrend just nu

Wellr poäng

45p

Steg 3

Skräddarsydd åtgärdsplan för individen och företaget

Utifrån varje individs behov och svar skapas en personlig plan med åtgärder, tips, recept, träningsprogram och instruktioner. Du som medarbetare kan sedan hålla koll på dina mål, din utveckling och förbättring.

Läs mer

Springa 10km

Vegetarisk kost

yoga & meditation

Hemträning steg 1

Steg 4

Följ upp företagets utveckling

Håll enkelt koll på ditt företags hälsoutveckling samt den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Sätt upp tydliga mål i systemet för att skapa långsiktiga och hållbara förändringar.

Läs mer
Bra livsstil Godkänd livsstil Förändring behövs Riskgrupp

Steg 5

Skapa en attraktiv arbetsplats

Med tävlingsfunktionen kan ni utmana varandra på företaget eller skapa ett gemensamt mål att sträva mot. På ett roligt sätt sporrar ni varandra till att må och prestera bättre.

Läs mer

Intresseanmälan

Kom igång snabbt och enkelt

Att komma igång med Wellr går fort och kräver minimal administration. Skicka en intresseanmälan, så återkommer vi så fort som möjligt med mer information om hur ni kommer igång.

Från 49kr

Per anställd och månad

Det här ingår

– Webbaserad hälsoanalys
– Personliga hälsoprofiler
– Individuella åtgärdsplaner
– Tävlingar och utmaningar för hela företaget
– Utvärdering av den sociala och organisatoriska arbetsmiljön.
Mängder av program för träning, kost och mentalt välmående. Kunskap och inspiration i olika format – allt på vetenskaplig grund.

Vanliga frågor

Hur kommer vi igång med Wellr på vårt företag?

Det enda vi behöver är en maillista till de anställda. Om ni vill dela in företaget i olika avdelningar så behöver vi även veta vilka dessa ska vara. När vi har fått den informationen så kan ni komma igång redan samma dag.

Får företaget tillgång till de anställdas profiler?

Nej, Wellr är helt anonymt för användarna. Företaget får endast tillgång till en översiktsbild över genomsnittet av hälsan på företaget.

Hur ofta gör man en undersökning på företaget?

Det kan man bestämma själva. Det vanligaste är 1-2ggr/år, men varje medarbetare kan själv göra om testerna när denne vill om förutsättningarna förändras.

Hur kan en åtgärd för användaren se ut?

En åtgärd kan bestå av ett program som användaren får följa under en månads tid. Det kan vara till exempel ett stresshanteringsprogram eller ett program för att komma igång med träning, med tydliga beskrivningar i både text och videoform.

Vi skulle vilja ha mer information, hur går vi tillväga?

Vi kommer gärna ut till er och visar upp tjänsten i detalj. Skicka ett mail till info@wellr.se eller ring oss på tel: 08-40026101 om ni vill boka ett möte.