Välkommen till hälsoappen Wellr!

svnybildero.001(3)

Anmäl dig till hälsoappen

Östersunds kommun har ingått ett samarbete med oss. Detta innebär att du som medarbetare får tillgång till hälsoappen Wellr, helt utan kostnad. Där blandas kostråd med roliga motionsutmaningar och hälsotester.

Nedan följer en snabb crash course i hur det fungerar.

Registrera ditt konto

Klicka på knappen nedan för att skapa ditt konto. Du väljer själv vilken e-postadress du vill registrera.
Du kommer behöva uppge er inbjudningskod som är: Osd

Wellr Crash Course

Steg 1 Hälsotester

Så snart du har registrerat din användare och loggat in på Wellr är det dags att ta reda på din individuella hälsosituation. I ett antal olika tester får du besvara frågor som hjälper till att måla en bild av din hälsostatus och vad du kan fokusera på för att må bättre. Som användare av hälsosappen Wellr garanterar vi din fullständiga anonymitet. Dina svar på tester och information om din hälsosituation är det bara du som får tillgång till.

Steg 2 Hälsoprofil

När du gått igenom testerna så presenteras din individuella hälsoprofil, eller som vi kallar det – hälsoindex. Där blir det tydligt vilka hälsoområden du kan fokusera på för att nå positiv förändring.

Steg 3 Hälsoplaner

Wellr föreslår därefter hälsoplaner på hur du kan nå en bättre hälsa. Det kan vara allt från träningsprogram eller sömnskolor till rökavvänjning eller KBT-kurser. Alla åtgärder baseras på modern forskning och är anpassade efter just dina resultat.

Tävlingar & hälsoutmaningar

Som Wellr-användare kan du också utmana dig själv eller kollegor på stegtävlingar, trapputmaningar eller kanske inspirera andra att börja med en träningsform du själv gillar. Möjligheterna är många. Om du är med i en utmaning är det bara de som deltar i utmaningen som kan se det.

Vi kommer att starta en aktivitetstävling för hela kommunen i februari.

Föreläsningar

Du kommer bli inbjuden till digitala hälsoföreläsningar om olika hälsoämnen. Dessa föreläsningar hålls av experter inom området och ger värdefull information och insikter om olika aspekter av hälsa och välbefinnande.

Support

Vi har en chatt-support både i inloggat och utloggat läge. Det går också att maila in frågor med svar inom 24 h.

För medarbetaren 1
För medarbetaren 2
För medarbetaren 3
För medarbetaren 4

FAQ