wellr-l-6 (kopia)

Kom igång med hälsoappen Wellr 2.0

Du har nu möjlighet att som anställd i Nacka kommun använda dig av hälsoappen Wellr 2.0. Blanda kostråd med roliga utmaningar. Det här är en plattform för att du själv ska kunna få stöd och inspiration till ett hälsosammare liv.

Tillsammans blir vi hälsosammare

Nacka kommun har ett stort hälsofokus och vill vara en av Sveriges bästa och friskaste arbetsgivare. Hälsan på och utanför jobbet är viktig för oss. Därför kan du nu börja använda Wellr hälsoapp. Där blandas kostråd med roliga motionsutmaningar och hälsotester.  Vi hoppas att du ska gilla Wellr och att du får en rolig och välmående erfarenhet av hälsoappen.

Nedan följer en snabb crash course i hur det fungerar.

Så kommer du igång!

Alla på kommunen har fått ett registreringsmail från Wellr, där du enkelt kan komma igång.

Om du har missat registreringsmailet kan du registrera dig genom att följa instruktionerna nedan.

Du registrerar dig genom att klicka på knappen ”registrera dig”. Skriv sedan in din e-postadress och inbjudningskoden: Nacka

När du har registrerat dig kan du ladda hem Wellrappen 2.0. Du loggar in med din e-postadress och med lösenordet du själv har valt.

Wellr Crash Course

Hälsotester

Så snart du har registrerat din användare och loggat in på Wellr är det dags att ta reda på din individuella hälsosituation. I ett antal olika tester får du besvara frågor som hjälper till att måla en bild av din hälsostatus och vad du kan fokusera på för att må bättre.

Hälsoprofil

När du gått igenom testerna så presenteras din individuella hälsoprofil, eller som vi kallar det – hälsoindex. Där blir det tydligt vilka hälsoområden du kan fokusera på för att nå positiv förändring. Din personliga hälsoprofil är helt anonym och företaget kan inte ta del av någon personlig data.

Hälsoplaner

Wellr föreslår därefter hälsoplaner på hur du kan nå en bättre hälsa. Det kan vara allt från träningsprogram eller sömnskolor till rökavvänjning eller KBT-kurser. Alla hälsoplaner baseras på modern forskning och är anpassade efter just dina resultat.

Hälsoutmaningar

Som Wellr-användare kan du också utmana dig själv eller kollegor på stegtävlingar, trapputmaningar eller kanske inspirera andra att börja med en träningsform du själv gillar. Möjligheterna är många.

Föreläsningar

Två gånger om året bjuder Wellr in till digitala hälsoföreläsningar om olika hälsoämnen. Dessa föreläsningar hålls av experter inom området och ger värdefull information och insikter om olika aspekter av hälsa och välbefinnande.

Support

Vi har en chatt-support på www.wellr.se
Det går också att maila in frågor på contact@wellr.se med svar inom 24 h.

New För medarbetaren 1
New-NewFör medarbetaren 2(1)
För medarbetaren 3
För medarbetaren 4
svnybildero.001(3)

FAQ