Wellr Logga in

Individuella hälsoprofiler

Vi är övertygade om att friska företag börjar med friska medarbetare – därför är vårt mål att med lustfyllda metoder engagera alla anställda i hälsoarbetet.

Få koll på er hälsostatus

Skapa medvetenhet

Det första steget är att skapa en medvetenhet kring medarbetarnas hälsosituation. Alla anställda utför därför ett antal tester som sammanställs till personliga hälsoprofiler – där får de veta inom vilka områden de har störst behov av förändring. Wellr genererar sedan automatiskt personliga åtgärder baserat på dina testresultat.

Påbörja er hälsoresa

Löpande uppdateringar

Det unika med Wellr är att hälsoresan aldrig tar slut. Om medarbetarna vill uppdatera sin hälsostatus eller om hälsosituationen förändras kan de när som helst göra om testerna för att få nya åtgärder.

Samla poäng

Inspirera varandra

Det finns även Wellr-poäng som är till för att hela tiden sträva efter en förbättring. För varje frågeformulär som besvaras, åtgärd slutförs och utmaning antas får medarbetarna fler poäng. Längst ner i hälsoprofilen finns en topplista som visar de 10 procent av medarbetarna på företaget som har samlat ihop flest Wellr-poäng – vi tror på att en nyckel till en hälsosammare arbetsmiljö är att inspirera varandra!

Stjärnor

”Med Wellr får vi en detaljerad analys över hur de anställda mår och kan skräddarsy hälsotävlingar för respektive avdelning.”

Mikael Buskas

Mikael Buskas

HR-chef, Convini

Läs om hur Convini blev ett hälsosammare företag

Hej! Vi kommer gärna och visar hur Wellr fungerar.

På Wellr brinner vi för att hjälpa företag att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan genom att arbeta förebyggande med flera olika områden samtidigt. Vi kommer gärna till ditt företag och visar hur tjänsten fungerar – skriv in din mail nedan så hör vi av oss!

Nu kör vi !

Vi har skickat ett mail med vidare instruktioner för att gå vidare till nästa steg.

Det här är Wellr