Wellr Logga in

Hur mår dina medarbetare?

Företag och organisationer jobbar ofta med reaktiva åtgärder och punktinsatser när det gäller hälsa på företaget. Vi vill flytta fram insatserna och påbörja hälsoarbetet innan medarbetarna har hunnit bli sjuka, för att kunna skapa bestående och hållbara livsstilsförändringar.

En webbaserad hälsolösning

Mät hälsan på arbetsplatsen

Wellr är en webbaserad hälsolösning som mäter, utvärderar och förbättrar både hälsan och arbetsmiljön på arbetsplatsen. Vi har tagit det diffusa begreppet hälsa och gjort det lustfyllt och mätbart på både individ- och företagsnivå – utan att det kräver extra administration.

Öka lönsamheten

Friska företag börjar med friska medarbetare

Wellr är en kostnadseffektiv lösning som bygger på en win win-situation där ditt företag kan öka lönsamheten genom att minska personalens sjukfrånvaro, samtidigt som personalen mår bättre, och därmed blir mer effektiv.

Stjärnor

”Med Wellr får vi en detaljerad analys över hur de anställda mår och kan skräddarsy hälsotävlingar för respektive avdelning.”

Mikael Buskas

Mikael Buskas

HR-chef, Convini

Läs om hur Convini blev ett hälsosammare företag

Hej! Vi kommer gärna och visar hur Wellr fungerar.

På Wellr brinner vi för att hjälpa företag att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan genom att arbeta förebyggande med flera olika områden samtidigt. Vi kommer gärna till ditt företag och visar hur tjänsten fungerar – skriv in din mail nedan så hör vi av oss!

Nu kör vi !

Vi har skickat ett mail med vidare instruktioner för att gå vidare till nästa steg.

Det här är Wellr