Wellr Logga in

Erbjud en attraktivare arbetsplats

En attraktiv företagskultur med hälsosamma medarbetare är konceptet för att bygga ett modernt företag. Med Wellr kan ni på ett lustfyllt och effektivt sätt skapa nya traditioner som attraherar och behåller de bästa medarbetarna.

Utmana varandra

Vem gör flest armhävningar?

För att skapa ett incitament till vardagsmotion och samtidigt skapa en positiv företagskultur erbjuder Wellr möjligheten att arbeta med tävlingar på jobbet. Vem tar trapporna istället för hissen? Vilken avdelning kommer först fram till Paris i en stegtävling? Är det du som utmanar dina kollegor att börja med yoga? Låt medarbetarna inspireras av varandra.

Topplista och Wellr-poäng

Tävla er till ett hälsosammare företag

Längst ner på era personliga sidor sammanställs en topplista över de topp 10 procenten på företaget, och för varje utmaning eller tävling som ni deltar i får ni ett visst antal Wellr-poäng. Topplistan och Wellrpoängen gör att ert hälsoarbete blir ett populärt samtalsämne på arbetsplatsen.

En webbaserad helhetslösning

Ta första steget mot en attraktivare arbetsplats idag

Wellr är ett av marknadens mest uppdaterade digitala hälsosystem och ett enkelt sätt att skapa attraktiva arbetsplatser.

Stjärnor

”Med Wellr får vi en detaljerad analys över hur de anställda mår och kan skräddarsy hälsotävlingar för respektive avdelning.”

Mikael Buskas

Mikael Buskas

HR-chef, Convini

Läs om hur Convini blev ett hälsosammare företag

Hej! Vi kommer gärna och visar hur Wellr fungerar.

På Wellr brinner vi för att hjälpa företag att ta ett helhetsgrepp om företagshälsan genom att arbeta förebyggande med flera olika områden samtidigt. Vi kommer gärna till ditt företag och visar hur tjänsten fungerar – skriv in din mail nedan så hör vi av oss!

Nu kör vi !

Vi har skickat ett mail med vidare instruktioner för att gå vidare till nästa steg.

Det här är Wellr